Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Moottorisahat | STIHL MS 172 moottorisaha UUTUUS!

STIHL MS 172 moottorisaha UUTUUS!

279,00€ 222,31€

329,00€ 262,15€

(Suositushinta 329,00262,15)

Pykälää isompi mökkisaha

Määrä

279,00€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL MS 172 moottorisaha UUTUUS!

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevyt ja kätevä moottorisaha pihan ja puutarhan kunnossapitoon. Varustettu tehokkaalla STIHL 2-MIX -moottorilla ja 3/8" PM3-teräketjulla, jotka tarjoavat erinomaisen sahaustehon ja tarkat sahaukset. STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä väsymättömään työskentelyyn, teräketjun sivukiristys teräketjun turvalliseen uudelleenkiristämiseen, yhdistelmäkytkin pysäytystoiminnolla lämpimän moottorisahan helppoon uudelleenkäynnistämiseen lyhyiden työtaukojen jälkeen. Yhdistelmäkytkin mahdollistaa kaikkien toimintojen, kuten käynnistyksen, käytön ja pysäytyksen hallinnan yhdellä kädellä.

Tekniset tiedot:

- moottori 31,8 cm3
- teho 1,4kW / 1,9hv
- paino 4,5kg
- teho/paino suhde 3,2kg/kW
- terävarustus 3/8" 1,1mm 50 vetolenkkiä
- terälevy 35cm / 14"

Takuu 2 vuotta

Varustus:

Tärinänvaimennusjärjestelmä

Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

Teräketjun sivukiristys

Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

Kompensaattori

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti
Paytrail